Gæstebogen

Posted

Her kan du skrive en hilsen til Claus og Morten – DUOen.

31 thoughts on “Gæstebogen

 1. Hej Claus
  Faldt over din version af “Du kom med alt det der var dig” på youtube.
  Det er nok den smukkeste version, jeg har hørt den vidunderlige sang i.
  Der var dømt ståpels på armene 🙂
  Rigtig fedt!

 2. Jeg oplevede jer spille med band i holstebro i sidste weekend, hold da kæft hvor i forstår at sætte gang i folk.
  Det var svært at holde bentøjet i ro. Det er helt sikkert at vi kommer og holder julefrokost på Schaumburg igen næste år hvis det er jer der spiller…..

 3. Er du vanvittig. I var totalt seje på Fox i lørdags. At I spillede den nye med Rumour set fire gjorde det bare endnu bedre.

  Tak for en fed aften, vi ses helt sikkert senere

  N

 4. 1000 tak fordi I gav Jer tid til at komme forbi Venø i lørdags. I er super charmerende og dygtige og satte ekstra kul på festen.
  Glæder mig til næste gang vi ses 😀

 5. Hej Claus og Morten

  Tusind tak fordi i var med til at gøre vores bryllypsfest til en uforglemmélig aften.

  I var klar fra første sang og gav den gas hele aftenen. I fik alle gæsterne med, og hvis jeg ikke tager helt fejl så skal i nok spille til en fest eller to på baggrund af dette.

  I har helt klart min varmeste anbefaling

 6. hej morten det er os fra skolen det lyder så godt når i synger knus maria7a og louise 7b:razz:

 7. hej morten det lyder godt når i synger sammen ses i skolen på mandag knus maria7a louise 7b:razz:

 8. Hej Claus og Morten,

  I får de bedste anbefalinger med fra os.

  I spillede kanon til vores bryllup den 18 september 2010, Alle gæster har rost jer til skyerne, og dette selvfølgelig inklusiv os selv.

  I forstod virkelig at skabe en god stemning og trække alle gæster med..

 9. Hej Morten og Claus
  Mange, mange tak for kanon musik til vores fødselsdag i lørdags. I er blevet rost til skyerne, af alle vore gæster.
  og det er utroligt ,hvor meget musik og lyd I præsterer med to guitarer.
  Hilsen Ghita

 10. Hej i to Helt igennem fantastiske mennesker!
  Jeg håber i snart vil gøste samsøfestivallen igen! Jeg må indrømme man ikke kan få nok af jer i er to livsglade og dejlige drenge! Har kun en ting at sige: nus nus pålæg…:oops: 😉

  Kæmpe krammer her fra 🙂
  Christina:grin:
  Ps: er sikker på simone og line er enig i hvad jeg syntes!!

 11. Hej Claus og Morten::roll::roll:
  Vil lige sige, hvor gjorde i det bare super super super godt i går til min fødselsdag, ærgeligt tiden gik så strækt kunne ha hørt jer til den lyse morgen. så det må helt bestemt blive en ommer. . . Vi må ffinde en ny anledning til en ny fest 🙂
  I er for seje:lol::lol:
  De kæreligset Hilsner Fra Mette 🙄

 12. Jeg har lige lyttet til jeres sange på jeres hjemmeside.Det er simpelthen så helt igennem fantastisk og jeg kan ikke andet end bare smile og nyyyyyyyyyde den måde i bare BRÆNDER igennem på. I er et par dejlige drenge. Første gang jeg hørte jer live var på cafe poulsen i herning i 1999, nok var det er stor oplevelse dengang men i er blevet SÅ hamrende gode på jeres lidt ældre dage:smile::smile:

  De kærligste hilsner Malene

 13. Jer kunne jeg høre på, natten lang:razz:
  Kommer i ikke snart forbi og spiller i helsingør ???

  Ellers må jeg leje jer, til min stue:lol:

 14. Hej Claus og Morten.
  Som medlem af jeres senior fanclub og trofast publikum, når det er muligt – glæder jeg mig til d. 5. november 2011 – ikke mindst efter at have surfet rundt på jeres hjemmeside. Det bliver stort!
  Kærlig hilsen
  Per

 15. Hej Claus og Morten!

  Jeg vil på Jakobs og mine vegne sige tusind tusind tak for i lørdags i Rimmerhus, I var bare så suveræne og løftede fuldstændig hele forsamlingen. Vi har fået så mange komplimenter og ved flere af gæsterne overvejer jer til kommende arrangementer 🙂

  Mange hilsner Karin Nyborg Allerslev

 16. Hej Claus og Morten.

  Mega god oplevelse i Sir Lyngbjerg Centeret den 14. april 2012. Og dejligt i fandt inspiration til at bringe lidt latinske rytmer ind i jeres “register” af skønne melodier. Hørte jer på Fox i Herning fredag 20. april 2012 spille den. Klasse. I er som skabt til latinske rytmer. Jeg har en anden der passer til jeres guitarer. Prøv lige og tjek den ud på you tube…Mexikanske “Manä y Juan Luis Guerra med Bandito tu luz”. Det er bare verdens smukkeste sang… går lige i mellemgulvet….. og benene….og så er den ikke ret kendt i dk…. jeg har aldrig hørt den i eksempelvis radioen.

 17. Hej Claus og Morten
  Vil bare lige sige tak for en fantastik aften. Alle fra EXHAUSTO snakker om hvor gode i er. Det var en stor succes. Vi har haft evaluering og der får i også 5 stjerner.
  Så mange tak for en fed aften.
  Mvh. Claus

 18. Hej i 2..
  Mange tusind tak for at gøre vores bryllupsfest den 23/08 helt fantastisk med jeres gode humør og skønne musik. I er simpelthen bare SÅ gode og alle gæsterne har rost jer til skyerne.
  Vi giver jer helt sikkert de bedste anbefalinger med på vejen og over top score hvis der var stjerner at give 🙂
  Mvh Hr. Og Fru. Eegholm

 19. Hej Claus og Morten. Jeg bliver nød til at skrive i jeres gæste bog:smile:. Min mand og jeg var til et bryllup i lørdags. Og i var bandet. Hold nu op hvor er i dygtige, sjove, søde og vild chamerende på hver jeres måde.:smile: i havde en fest sammen og det smittede vildt meget af. Vi nød jeres musik i fulde drag:mrgreen:. Musikken var lige tilpas da vi spiste, og det samme da vi skulle danse. Er intet musik geni, men kan sagtens høre om noget er godt. Jeres var ikke godt, nej det var fantastisk.:grin: tak fordi i gav os den oplevelse, og vil anbefale jer til hver en tid.
  Mvh
  Eva Flintegaard

 20. Jeg var til fest i Nordvesthallen i lørdags og jeg er simpelthen nødt til lige at rose jer her. Jeg har været med til halfesten mere end 10 gange og det her var uden sammenligning det bedste jeg har oplevet. Jeg håber i kommer igen næste år …

  Peter

 21. Hej med jer.
  Hørte jer spille forleden dag. Det var simpelthen fantastisk. Og I lyver ikke, når I siger I kan spille alle gode sange! Det må jeg sige. Selv min mor syntes i var total fede.
  Tak for noget kanon dansemusik.

  Kh Line (mig med hatten 🙂

  PS. Fedt at jeres lydniveau var tilpas, sådan at dem der ville snakke, faktisk kunne snakke og lytte til jer.

  Glæder mig til næste gang 🙂 🙂

 22. Hello ClausogMorten

  Big applause for playing in the Fan Zone @ VM Hockey in Denmark, Herning. may 2019

  You arrouse the crowd in such a good an respectful way for all the different nationalities. We can all sing along and we DO it.
  Thank you – hope to see you in Finland some time

  Greetings Sami 🙂

 23. Hej Claus og Morten
  Jeg fik fornøjelsen at høre jer spille fredag den 29 juni, hvor min datter fik sit diplom i Herning teater sal mch ,og så havde hun også fødeslsdagt. Jeg syntes at I er fantastisk og virkelig god til at få publikum med. Jeg fik helt lyst til at stå hos jer og synge med.
  Bliv ved med at sprede glæde.
  Mvh
  Therese

 24. Er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie hos Dolphin Hotel i Oba (Alanya), Tyrkiet.
  Jeg og min kæreste Egon var der også sidste år, men i år var underholdningen Claus & Morten, og jeg kan kun sige, at det var absolut “outstanding”. De underholdt både med koncert, fredags-café men også helt uformelt med en sang-konkurrence med både voksne og børn. Super sjovt.
  Tusind tak til jer og jeres familier fordi I gjorde vores ferie endnu bedre end vi havde regnet med. “The Rindoms”

Leave a Reply

Your email address will not be published.